bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
Header image  

 
   

Despre noi

Live 2 relax
Linistea te inconjoara, mirosurile placute iti bucura simturile, ingredientele pure iti mangaie pielea...Tahiti Spa se doreste a fi mai mult decat un loc in care beneficiezi de tratamente spa: un mod de viata, un spatiu unde ritualurile spa se imbina delicat cu emotiile. Este locul in care iti regasesti pacea interioara, legatura cu tine, echilibrul intre mintea, sufletul si corpul tau.Adoram Natura si credem ca Natura tinde spre un echilibru permanent. In Natura gasim ingrijirea care este in armonie cu noi, delicata si eficienta, fara efecte nedorite pe termen lung. Ne alegem cu mare grija partenerii, in spiritul principiilor noastre de viata. The Organic Pharmacy este specializata in plante, homeopatie si produse cosmetice organice. Produsele The Organic Pharmacy s-au nascut din aceeasi dragoste de natura pe care o impartasim si noi. Nu contin conservanti artificiali, parfumuri, sau alte ingrediente toxice folosite in majoritatea produselor cosmetice. Sunt foarte fine si provin exclusiv din plante. Pielea noastra le adora si le savureaza. Le poti gasi in ritualurile Tahiti Spa sau iti poti ingriji pielea delicat acasa.
Interior Tahiti SPA
Rasfat si relaxare

 

 


 

Ghid de relaxare

 

Relaxarea propusa vizeaza o durata de circa 20-30 minute
Asezati-va comod si relaxat. 
Cautati-va locul pana gasiti o pozitie absolut comoda si indepartati orice obiect care va deranjeaza. Inchide-ti ochii si adoptati o atitudine launtrica de relaxare: incercati sa va lasati muschii cat se poate de moi si concentrati-va pentru relaxare.
Incepem cu bratele 
1. Acum strangeti-va pumnii ambelor mainisi observati incordarea din ele si la nivelul mainilor si antebratelor. Mentineti scurt timp aceasta tensiune. Deschideti-va acum pumnii si observati deosebirea dintre contractie si relaxare. Lasati-va mainile moi, complet moi.
2. Acum repetam acest exercitiu:incordati-va ambele antebrate strangand totodata pumnii celor doua maini. Concentrati-va asupra incordarii.
3. Acum din nou relaxati-va. 
4. Deschideti mainile, intindeti degetele, observati trecerea de la incordare la relaxare. Lasati relaxarea sa curga pana in varful degetelor. Relaxati-va mainile si antebratele, concentrandu-va asupra muschilor, care sunt din ce in ce tot mai destinsi.
5. Acum incordati bratele indoind coatele si ducand mainile la umeri. Observati tensiunea din brate. Incordati-le cu putere.
Si acum, iarasi, ne destindem.Asezati din nou bratele comod pe spatarul scaunului si observati relaxarea placuta. Lasati-o sa se scurga prin brate in antebrate, pana la degete.




 

 

 

 

.

 


 
Frumusetea in Antichitate

In Antichitate, frumusetea insemna, in primul rand, ritual. Egiptul era recunoscut pentru importanta acordata ingrijirii, pentru cremele, fardurile si parfumurile din ingrediente naturale a caror retete au ajuns pana in zilele noastre.Femeile acordau o atentie deosebita atat ingrijirii trupului, cat si machiajului. Egiptenii foloseau apa minerala pentru clatirea parului alaturi de masti corporale si faciale din argila. Isi exfoliau trupul cu nisip, apoi il hidratau cu ulei de masline, pentru a pastra pielea catifelata si tanara. Khol-ul negru se folosea din abundenta, la fel si fardurile verzi si albastre pentru ochi. De asemenea, utilizau un mascara primitiv care era, de fapt, khol dizolvat. Frumoasele Egiptului obisnuiau sa-siprelungeasca machiajul ochilor spre tample, pentru a le da forma migdalei. Atat nobilii cat si sclavii isi pudrau fata si decolteul in culori solare, stralucitoare, cu diferite irizatii. Isi colorau adesea unghiile mainilor si picioarelor cu henna, care era folosita si pentru a vopsi parul alb. Parfumul era dat de uleiurile esentiale de migdale. Sapunul era folosit la ei inca din anul 1500 I.Hr. si era alcatuit din ulei animal, vegetal si sare. Arsurile si micile rani erau tratate cu planta de aloe vera. Mai mult, detestau parul de pe corp si de pe fata, asa ca obisnuiau sa se epileze total. In schimb, parul de cap, tratat cu grija, era considerat o arta. Inca din acea perioada, se purtau peruci si extensii prinse cu grija, atat de femei cat si de catre barbati.